Subscribe via RSS

2. Introducere in sistemul digital

By admin

FOTOMAGICA” este o emisiune despre fotografie adresata giurgiuvenilor si nu numai… Emisiunea, moderata si realizata gratuit de catre Ioan Alexandru Chiru, poate fi urmarita in fiecare zi de miercuri, incepand cu ora 20:00, pe postul local de televiziune Muntenia TV Giurgiu.

In aceasta emisiune, difuzata pe 6 februarie 2013, incepand cu ora 20,  s-a facut o introducere in sistemul digital.  S-a discutat despre istoricul senzorilor destinati aparaturii foto digitale, cei trei parametrii principali ai senzorilor – zgomotul de imagine, gama dinamica si rezolutia.

Nu au lipsit si sfaturile emisiunii legate de acest subiect.

Nu uitati ca aveti posibilitatea sa trimiteti intrebari pe adresa de e-mail indicata in pagina de ‘Contact pana marti 12.02.2013, deoarece emisiunea va fi inregistrata !

Voi raspunde la orice intrebare legata de fotografie la sfarsitul emisiunii viitoare !

Daca nu puteti vedea direct inregistrarea de pe youtube, dati click pe link-ul scurt care va trimite la aceeasi adresa ! http://tinyurl.com/yagel94l

8 Raspunsuri la 2. Introducere in sistemul digital

 1. Marian Balan

  De abia astept emisiunea viitore despre obiective. Ma bucur ca la posturile locale apar si emisiuni de calitate si oameni care chiar au ceva de spus. Lumea mai vrea si altceva pe langa politica. Felicitari din tot sufletul realizatorului si postului tv ! Ca o recomandare, daca se poate volumul la sonor ceva mai mare, fiindca am fost nevoit sa dau volumul la max la tv ca sa se auda normal. O idee foarte buna realizarea acestei pagini care va contine si inregistrarile emisiunilor, mai ales ca pe prima am scapat-o dar promit ca pe viitor nu mai pierd niciuna !!!

 2. admin

  Multumesc pentru sesizare ! Problema sonorului ma depaseste, am vorbit cu cei de la postul tv si sa speram ca nu se va mai intampla, oricum pe inregistrare sunetul e OK…

 3. Victor

  Felicitari pentru emisiune. M-am lamurit si eu care este treaba cu megapixelii astia. Excelenta explicatie, pe intelesul tuturor, indiferent ca sunt sau nu pasionati de fotografie. Sunt de acord cu faptul ca la posturile locale era timpul sa apara si astfel de emisiuni de informare, ca politica este din belsug, uneori pana la saturatie!

 4. admin

  Multumesc ! Incerc sa le fac cat mai accesibile fara a intra prea mult in detalii tehnice. Incepand cu emisiunea viitoare lucrurile vor fi poate mai dinamice, mai interesante si cu siguranta mult mai practice !

 5. INA STANA REBIGAN

  felicitari , ma bucur sa pot asista la emisiunile prezentate de dv despre arta fotografica ..desi sunt departe dar ma simt din ce in ce mai aproape de casa .datorita domiei voastre nu raman in urma la cursurile de fotografie al grupului pe care=l conduceti …asa nu raman repetenta ,,,si pot sa-mi imbogatesc in continuare cunostiintele ..felicitari si cat mai multe emisiuni

 6. admin

  Multumesc !

 7. Dorina

  Va multumesc din suflet pentru emisiune si rabdarea de a ne preda tainele fotografiei. Abia m-am apucat de fotografie, abia acum incep sa inteleg cu adevarat ce inseamna ea si sunt fericita ca voi putea in sfarsit sa fac diferenta intre o fotografie buna si una mai putin buna. E greu inceputul dar cu ajutorul dumneavoastra simt ca pot intelege mai bine aceasta arta.
  Numai bine va doresc.

 8. admin

  Ma bucur ca ati putut gasi lucruri utile in aceste emisiuni ! Mult succes in continuare !
  Pentru aprofundare incercati sa intrati si pe http://blog.fotomagica.ro unde veti gasi foarte multe articole despre tehnica si compozitia fotografica, articole originale, explicate pe intelesul tuturor.

Postati un comentariu