Subscribe via RSS

11. Genuri fotografice

By admin

FOTOMAGICA” este o emisiune despre fotografie adresata giurgiuvenilor si nu numai… Emisiunea, moderata si realizata gratuit de catre Ioan Alexandru Chiru, poate fi urmarita in fiecare zi de miercuri, incepand cu ora 20:00, pe postul local de televiziune Muntenia TV Giurgiu.

In aceasta emisiune,  difuzata pe 17 aprilie 2013, incepand cu ora 20, am discutat despre celelalte genuri fotografice: fotografia de peisaj, natura statica, reportaj si eseul fotografic.

Va reamintesc ca despre fotografia de portret am discutat in emisiunea din data de 03 aprilie 2013, a carei inregistrare o gasiti pe site-ul emisiunii !

Va doresc vizionare placuta !

Daca nu puteti vedea direct inregistrarea de pe youtube, dati click pe link-ul scurt care va trimite la aceeasi adresa !  http://tinyurl.com/ycp9pw4k

3 Raspunsuri la 11. Genuri fotografice

 1. Dorin

  Felicitari pentru emisiune si imi pare rau ca cea de data viitoare va fi ultima ! Oricum ati facut tot ce este posibil sa oferiti informatii gratuite pe care altii le dau pe bani. Trebuie doar sa privesti si sa fii atent si obtii un bagaj de cunostinte serios despre fotografie tocmai bun pentru a exersa dupa aceea.
  Astept emisunea viitoare fiindca nu prea s-a vorbit pe nicaieri despre drepturile fotografului dar si despre implicatiile juridice mai neplacute care pot sa apara. Nu stiu de ce, dar la noi nu prea se pune accent la acest moment pe acest aspect foarte important.
  Imi pare rau ca nu sunt din Giurgiu sa va cunosc personal, dar poate daca voi ajunge vreodata am sa va caut !

 2. admin

  Vs multumesc pentru aprecieri si ma bucur ca ati putut gasi ceva util in aceste emisiuni !
  Intr-adevar emisiunea de data viitoare va fi ultima, din unele motive…
  Din pacate, aveti dreptate in ceea ce priveste latura juridica. Lumea nu-i prea da importanta iar atunci cand realizeaza gravitatea unei fapte contrare legii, in domeniul dreptului la imagine ori in cazul dreptului de autor sau a altor interdictii impuse de lege, de multe ori este prea tarziu. De aceea cred ca este bine sa termin acest sir de emisiuni cu explicarea acestor implicatii de ordin juridic in fotografie.
  Va doresc mult succes in continuare !

 3. Adriana

  Va felicit pentru emisiunile pe care le faceti si imi pare tare, tare rau ca se vor termina :-((

  Poate, totusi, veti continua, ce bine-ar fi…

Postati un comentariu