Subscribe via RSS

9. Fotografia de portret

By admin

FOTOMAGICA” este o emisiune despre fotografie adresata giurgiuvenilor si nu numai… Emisiunea, moderata si realizata gratuit de catre Ioan Alexandru Chiru, poate fi urmarita in fiecare zi de miercuri, incepand cu ora 20:00, pe postul local de televiziune Muntenia TV Giurgiu.

In aceasta emisiune,  difuzata pe 03 aprilie 2013, incepand cu ora 20, am discutat despre fotografia de portret…

Cum trebuie sa incadrati, ce setari ar trebui sa faceti, exemple si sfaturi, cam tot ce trebuie sa stiti despre un astfel de gen fotografic !

Pe fondul unui brum pe sonor, va doresc vizionare placuta !

Daca nu puteti vedea direct inregistrarea de pe youtube, dati click pe link-ul scurt care va trimite la aceeasi adresa ! http://tinyurl.com/y9zjcvqc

4 Raspunsuri la 9. Fotografia de portret

 1. Angela Vulcan

  Daca nu era acel brum era perfect.
  Oricum este jenant pentru o televiziune sa apara brum pe sunet.
  Aceasta este poate cea mai buna emisiune, multe informatii pentru toata lumea, practice si pe intelesul tuturor, felicitari !

 2. admin

  Multumesc !

 3. Buican Florian

  Laudabila emisiunea dvs.Cunostinte expuse clar,scolareste.Sa tot inveti dintr-o astfel de emisiune.Pentru un fotograf incepator este ideala.Felicitari DOMNULE PROFESOR!

 4. admin

  Ma bucur ca v-a placut ! Acesta a fost si rostul acestor emisiuni, pentru popularizarea fotografiei si prezentarea unor principii pe intelesul tuturor, fiind adresata in principal celor care se afla la inceput de drum ! Nu este nimic deosebit, doar ca am vorbit pe intelesul tuturor dupa o experienta de ceva ani cu fotografia, doar ca hobby !
  Puteti citi multe articole despre tehnica si compozitia fotografica pe http://blog.fotomagica.ro articole originale, necopiate, explicate simplu si pe intelesul tuturor!
  Va doresc un an bun in 2014 !

Postati un comentariu