Subscribe via RSS

4. Expunerea in fotografie

By admin

FOTOMAGICA” este o emisiune despre fotografie adresata giurgiuvenilor si nu numai… Emisiunea, moderata si realizata gratuit de catre Ioan Alexandru Chiru, poate fi urmarita in fiecare zi de miercuri, incepand cu ora 20:00, pe postul local de televiziune Muntenia TV Giurgiu.

In aceasta emisiune,  difuzata pe 20 februarie 2013, incepand cu ora 20, am discutat despre cei 3 parametrii ai expunerii: diafragma, timpul de expunere si ISO.

Atasez aici doua mici clipuri pentru a vedea cum functioneaza un obturator central si un obturator focal (cu perdea).

Daca nu puteti vedea direct inregistrarea de pe youtube, dati click pe link-ul scurt care va trimite la aceeasi adresa ! http://tinyurl.com/ydgbo4ut

Facand aceste scurte precizari, va invit in continuare sa vizionati inregistrarea celei  de a patra emisiune !

Vizionare placuta !

6 Raspunsuri la 4. Expunerea in fotografie

 1. INA STANA REBIGAN

  O EMISIUNE BINE PREZENTATA SI ESPUSA CU EXEMPLE FOTOGRAFICE SI PLANSE PREGATITE MINUTIOS DE DUMNEAVASTRA CARE SUNTETI UN SUFLETIST SI UN MARE PASIONAT DE FOTOGRAFIE SI NU NUMAI ,,DE RADIO, BUN COLEG SI AVOCATURA ,,,SUNTETI O PESOANA COSTIINCIOASA SI VA AJUTATI COLEGII DE FOTOGRAFIE ,,,MULTUMESCA CA AM OCAZIA SA CONTINUI SA PARTCIP LA CURSURILE DUMNEAVOASTRA DESI SUNT DEPARTE …LE POT VEDEA LA PAGINA DUMNEAVOASTRA ,,,,ABIA ASTEPT URMATOAREA EMISIUNE ,,MI-AM LUAT U CAIET SI IMI NOTEZ TOT PENTRU A-L AVEA CU MINE CAND PLEC LA DRUM SI AU LOS CONCURSURI UNUL CHIAR AM FOST INVITATA DE CURAND DAR NU AM AMVUT TIMP AICI ,,,,UN SALUT SI LA CEILALTI COLEGI SI COLEGE ,

 2. admin

  Ma bucur ca ajunge emisiunea si la Dvs in Spania si mai ales ca va tine ‘in priza’ !

 3. Lazar Mircea

  Felicitari pentru emisiune ! Va urmarim cu mult drag toti prietenii si chiar discutam pe marginea ei, fiindca toti avem aparate foto(nu performante) si dorim sa facem ceva mai mult cu ele. Este foarte bine cand cineva iti explica niste notiuni pe care le-ai intelege mai greu daca le-ai cauta pe Internet, unde nu poti verifica sursa. Felicitari postului tv care s-a gandit sa gazduiesca aceasta emisiune, fiindca la noi, nu prea exista asa ceva ! Asteptam emisiunea desppre compozitie fiindca se adreseaza tuturor detinatorilor de aparate foto indiferent de cat de performante sunt.
  Mult succes in continuare!!!

 4. admin

  Ma bucur ca aceasta emisiune este urmarita !
  Vor urma mai multe emisiuni despre compozitia fotografica. Este imposibil sa vorbesti despre compozitie intr-o jumatate de ora si sa ma fac si inteles !
  Incepand de miercuri veti putea urmari un sir de emisiuni despre fotocompozitie si despre cum vad eu fotografia artistica, in general. Asa cum ati spus, principiile si regulile fotocompozitiei pot fi aplicate de catre oricine, indiferent de tipul aparatului folosit !

 5. Mihnea

  Felicitari pentru emisiune!

 6. admin

  Multumesc, sper ca urmatoarele sa fie din ce in ce mai interesante !

Postati un comentariu