Subscribe via RSS

12. Implicatiile juridice in fotografie

By admin

FOTOMAGICA” este o emisiune despre fotografie adresata giurgiuvenilor si nu numai… Emisiunea, moderata si realizata gratuit de catre Ioan Alexandru Chiru, si a putut  fi urmarita in fiecare zi de miercuri, incepand cu ora 20:00, pe postul local de televiziune Muntenia TV Giurgiu.

In aceasta ultima emisiune,  am discutat despre implicatiile juridice in fotografie.

Asa cum am promis in timpul emisiunii  voi posta in acest articol un Model Release, in limba romana si engleza, care va putea fi folosit atat pentru minori cat si pentru majori, precum si un model de Acord de colaborare „TFCD”. Bineinteles ca acestea pot fi dezvoltate si adaptate conform nevoilor personale !

Acestea se pot descarca in format .doc cu un simplu click !

Model Release (engl)    

Document de autorizare

In partea dreapta sus se poate pune fotografia modelului sau o fotografie a Cartii de identitate, permis de conducere etc.

Acord de colaborare „TFCD”

Va multumesc ca ati urmarit aceste emisiuni si sper ca am reusit sa va dezvolt putin creativitatea si dorinta de a face o fotografie buna !

Pe blog-ul meu – http://blog.fotomagica.ro – puteti gasi multe articole originale despre tehnica si compozitia fotografica care va vor ajuta sa deveniti un fotograf mai bun  !

Va doresc vizionare placuta !

Pentru cine nu poate vedea clipul dau si un link scurt care va trimite la aceeasi adresa !

http://tinyurl.com/y9wx6owo

24.04.2013

Postati un comentariu